Vragen over Plink

Simpel, krachtig en praktisch.

Wat kost Plink?

Het basisgebruik van Plink is gratis. Je betaalt alleen voor de transactiekosten van de betaalmethode per succesvolle betaling. Deze kosten vind je op de website van Mollie. Bepaalde functionaliteiten kunnen iets extra's kosten, zie daarvoor onze tarievenpagina.

Hoe word ik klant?

Om Plink te kunnen gebruiken moet je klant zijn van Mollie. Plink kan alleen gebruikt worden als je geregisteerd bent bij de KvK. Plink is een app, die gebouwd is op het platform van Mollie.

Hoe werken betaallinks?

Specificeer welk bedrag je wilt ontvangen en waarvoor, om een betaallink aan te maken. Deze betaallink kun je toevoegen in je mail, WhatsApp-bericht of hoe je het ook wilt versturen.

Hoe werken digitale acceptgiro?

Upload je factuur, vul het bedrag en e-mailadres van je klant in en stuur een digitale acceptgiro via Plink. Houd vervolgens real-time de betaalstatus bij.

Door wie wordt Plink gemaakt?

Plink is een side-project van Mollie en maakt gebruik van Mollie Connect om ervoor te zorgen dat je gewoon kunt inloggen met je Mollie-account.

Is er ook een API?

Voordat we de API releasen willen we eerst Plink uitbreiden met meer functionaliteiten zodat ook de API meerwaarde toevoegd. Mocht de Mollie API ook voldoen, dan adviseren wij deze te implementeren.

Welke betaalmethodes worden ondersteund?

Plink ondersteunt iDEAL, creditcard, Bancontact en alle andere betaalmethodes die Mollie aanbiedt.